Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Curățenia de primăvară
Pentru salubrizarea oraşului n condiţii eficiente, Primăria Municipiului Lugoj mpreună cu S.C. Salprest S.A. Lugoj, organizează acţiunea "Curăţenia de Primăvară", pe teritoriul municipiului n zilele de smbătă după cum urmează:

2 aprilie 2015 - ,,Lugojul Romn jumătatea Municipiului Lugoj situată pe malul drept al rului Timiş.

9 aprilie 2015 - ,,Lugojul German jumătatea Municipiului Lugoj situată pe malul stng al rului Timiş;

Cetăţenii care locuiesc la case vor scoate deşeurile n faţa imobilelor, iar cetăţenii care locuiesc la bloc, vor depune deşeurile la punctele de colectare a deşeurilor menajere. Acolo unde aceste puncte au fost desfiinţate se vor depune deşeurile lngă containerele pentru colectarea selectivă a cartonului sau pe vechiul amplasament pentru colectarea gunoiului menajer.

Activitatea n aceste zile ncepe la orele 07.30 fapt pentru care populaţia este rugată să scoată n faţa imobilelor deşeurile provenite din gospodăriile proprii pnă la această oră.

Se vor colecta şi transporta deşeuri vegetale (resturi provenite din tăierea pomilor, a viţei de vie, etc.), obiecte de uz casnic scoase din uz, mobilier degradat sau de prisos n gospodărie, obiecte sanitare degradate, alte deşeuri din gospodăriile populaţiei.

n această perioadă se vor colecta n paralel şi deşeuri de echipamente electrice şi electronice. Pentru ridicarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice se vor face comenzi telefonice (0256-352.834), de luni pnă vineri ntre orele 07.00 15.00 n săptămnile premergătoare zilelor de colectare.

Nu se colectează n cadrul acţiunii ,,Curăţenia de Primăvară materiale rezultate din construcţii sau gunoi menajer.

n cadrul acestei acţiuni, S.C. Salprest S.A. Lugoj va interveni cu 4 tractoare, 5 camioane, două autogunoiere şi o maşină pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Ultimele zece Știri: