Relaţii cu publicul

Căutare în ÅŸtiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

ProtecÅ£ie civilă

PoliÅ£ia locală

Casa de Cultură

Despre oraÅŸ

Alte informaţii

Știri

Curățenia de primăvară

Clic pe imagine pentru a mări
Pentru salubrizarea oraşului în condiţii eficiente, Primăria Municipiului Lugoj împreună cu S.C. Salprest S.A. Lugoj, organizează acţiunea "Curăţenia de Primăvară", pe teritoriul municipiului în zilele de sâmbătă după cum urmează:

• 2 aprilie 2015 - ,,Lugojul Român” – jumătatea Municipiului Lugoj situată pe malul drept al râului Timiş.

• 9 aprilie 2015 - ,,Lugojul German” – jumătatea Municipiului Lugoj situată pe malul stâng al râului Timiş;

Cetăţenii care locuiesc la case vor scoate deşeurile în faţa imobilelor, iar cetăţenii care locuiesc la bloc, vor depune deşeurile la punctele de colectare a deşeurilor menajere. Acolo unde aceste puncte au fost desfiinţate se vor depune deşeurile lângă containerele pentru colectarea selectivă a cartonului sau pe vechiul amplasament pentru colectarea gunoiului menajer.

Activitatea în aceste zile începe la orele 07.30 fapt pentru care populaţia este rugată să scoată în faţa imobilelor deşeurile provenite din gospodăriile proprii până la această oră.

Se vor colecta şi transporta deşeuri vegetale (resturi provenite din tăierea pomilor, a viţei de vie, etc.), obiecte de uz casnic scoase din uz, mobilier degradat sau de prisos în gospodărie, obiecte sanitare degradate, alte deşeuri din gospodăriile populaţiei.

În această perioadă se vor colecta în paralel şi deşeuri de echipamente electrice şi electronice. Pentru ridicarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice se vor face comenzi telefonice (0256-352.834), de luni până vineri între orele 07.00 – 15.00 în săptămânile premergătoare zilelor de colectare.

Nu se colectează în cadrul acţiunii ,,Curăţenia de Primăvară” materiale rezultate din construcţii sau gunoi menajer.

În cadrul acestei acţiuni, S.C. Salprest S.A. Lugoj va interveni cu 4 tractoare, 5 camioane, două autogunoiere şi o maşină pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.


16.03.2016

Ultimele zece Știri: