Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

PREMII PENTRU OLIMPICII LUGOJENI
Miercuri, 19 decembrie, de la ora 13.00, la Teatrul Municipal „Traian Grozavescu”, Primarul Municipiului Lugoj prof. ing. Francisc Boldea îi va premia pe cei mai buni dintre elevii olimpici ai lugojului alături de dascălii care i-au pregătit, eveniment care a devenit tradițional la fiecare sfârșit de an. Festivitatea programată inițial pentru data de 17 decembrie a fost amânată cu 2 zile din cauza problemelor cu energia electrica în municipiu.

„Tânăra generație este speranța noastră pentru ziua de mâine. De aceea munca extraordinară de formare pe care o desfășoară an de an dascălii lugojeni dă roade și din rândul elevilor se ridică cei mai buni. Ei sunt elitele noastre, schimbul nostru de mâine, ei vor duce mai departe faima orașului nostru ei sunt garanția progresului pe care îl va înregistra Lugojul în viitor. De aceea am considerat întotdeauna firesc să premiem eforturile acestor copii de excepție. Avem grijă să prevedem în fiecare an în bugetul municipiului sume prin care să-i premiem pentru rezultatele deosebite la fazele superioare ale olimpiadelor școlare. Pentru că eu însumi am fost dascăl în învățământul lugojean și cunosc bine munca pe care o depun profesorii lugojeni ai căror elevi obțin rezultate de excepție consider firesc să răsplătim pe măsură și munca oamenilor de la catedră.”
a declarat prof.ing. Francisc Boldea, Primarul Municipiului Lugoj.

La manifestare sunt așteptați elevi, profesori precum și membrii familiilor, cunoștințe și prieteni ai celor premiați.

Vor fi premiaţi 96 elevi şi 62 de profesori. Sumele totale destinate premierii sunt de 28.600 lei pentru elevi şi de 9.870 lei pentru profesori.

Ultimele zece Știri: