Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

A încetat din viață antrenorul emerit Emil Vanea

Clic pe imagine pentru a mări
În cursul zilei de luni, 11 februarie 2019, a încetat din viață antrenorul emerit Emil Vanea, cel ce a adus cu echipa de lupte libere a CSM Lugoj, 10 titluri de Campioană Națională.

Răpus de o boală necruțătoare cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 65 de ani, Emil Vanea a fost un profesionist desăvârșit care a făcut cinste municipiului Lugoj și întregii mișcări sportive lugojene. După ce el însuși a practicat acest sport a devenit un descoperitor de talente pe care de-a lungul anilor le-a șlefuit și sportivii săi au obținut rezultate remarcabile.

Cu cele zece titluri de Campioană Națională obținute de echipa pe care a antrenat-o Emil Vanea a fost cel mai titrat antrenor român de lupte libere. Pentru aceste performanțe deosebite a primit titlul de antrenor emerit.

Cu modestie, seriozitate și dârzenie a format și îndrumat de-a lungul anilor un număr mare de sportivi cărora le-a insuflat spiritul de învingător și faptul că doar munca asiduă și tenace duce la performanțe sportive deosebite.

În ciuda bolii necruțătoare antrenorul emerit Emil Vanea a fost preocupat până în ultimul timp de problemele secției de lupte libere a clubului pe care l-a slujit cu onestitate și devotament.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!


12.02.2019

Ultimele zece Știri: