Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Eliberarea paşapoartelor electronice la punctul mobil din Lugoj, tot mai eficientă

n baza Protocolului de colaborare ncheiat n anul 2013 ntre Instituţia Prefectului Judeţul Timiş şi Primăria Municipiului Lugoj, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Timiş a desfăşurat și n anul 2015 activităţi de preluare şi eliberare a paşapoartelor electronice n municipiul Lugoj, str. Bucegi, nr. 21. n cursul anului 2015 au fost preluate 1.066 cereri pentru eliberarea unui paşaport electronic şi au fost eliberate un număr de 1.026 paşapoarte electronice.

n data 14 ianuarie 2016 Instituţia Prefectului, Judeţul Timiş a adresat municipalităţii lugojene o scrisoare de mulţumire pentru că a oferit condiții decente de lucru pentru angajați și pentru cetățeni și a asigurat carburantul necesar deplasării angajaților. Cu acest prilej a reafirmat intenţia de continuare a activităţii şi de colaborare cu autorităţile locale din municipiul Lugoj pentru a veni n ntmpinarea cetățenilor astfel nct aceștia să nu fie nevoiți să se deplaseze la municipiul Lugoj, str. Bucegi, nr. 21. n cursul anului 2015 au fost preluate 1.066 cereri pentru eliberarea unui paşaport electronic şi au fost eliberate un număr de 1.026 paşapoarte electronice.

n data 14 ianuarie 2016 Instituţia Prefectului, Judeţul Timiş a adresat municipalităţii lugojene o scrisoare de mulţumire pentru că a oferit condiții decente de lucru pentru angajați și pentru cetățeni și a asigurat carburantul necesar deplasării angajaților. Cu acest prilej a reafirmat intenţia de continuare a activităţii şi de colaborare cu autorităţile locale din municipiul Lugoj pentru a veni n ntmpinarea cetățenilor astfel nct aceștia să nu fie nevoiți să se deplaseze la Timișoara pentru aceste servicii.

Ultimele zece Știri: