Relații cu publicul

Cautare în stiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Informații publice

Achiziții Publice

Compartiment Investiții

Evidența persoanelor

Compartiment Mediu

Protecție civilă

Poliția locala

Despre oraș

Alte informații

Știri

De la 1 iunie se deschid terasele
  Având în vedere măsurile de relaxare anunțate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU), începând cu data de 1 iunie se pot deschide terasele în aer liber și în municpiul Lugoj.

   Condițiile care trebuie să le îndeplinească sunt următoarele: asigurarea unei distanţe de minimum 2 m între mese şi participarea a maximum 4 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordin comun al ministrului sănătăţii, ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri şi preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

  Până atunci proprietarii teraselor trebuie să se pună la punct cu măsurile de protecție sanitară ce vor trebui respectate și să obțină avizele necesare de la Biroul Autorizații, Liberă Inițiativă, Comercial, Contracte din cadrul Primăriei Municipiului Lugoj.

  Verificarea condițiilor pe care trebuie să le îndeplinească terasele revin Poliției Naționale și Poliției Locale.29.05.2020

Ultimele zece știri: