Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Întrevedere importantă la sediul Primăriei Municipiului Lugoj
Marți, 9 aprilie, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, primarul Francisc Boldea s-a întâlnit cu Excelența Sa, Ralf Krautkrämer, consul al Germaniei la Timișoara și cu domnul Sebastian Metz, director general al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane (AHK România).

În debutul întrevederii edilul șef a adresat oaspeților cuvinte de bun venit și a făcut apoi o prezentare succintă a municipiului Lugoj precum și a oportunităților de investiții în orașul nostru.

În cadrul întrevederii primarul Francisc Boldea a solicitat sprijin din partea Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane pentru atragerea la Lugoj a unui investitor din domeniul automotive exprimându-și un deziderat mai vechi al său ca numele unei mărci auto importante să fie legat de municipiul Lugoj. În acest sens municipalitatea lugojeană a arătat disponibilitatea a 30 de ha de teren în zona str. Timișoarei, situat lângă centrul logistic Lidl.

Au fost discutate și probleme legate de învățământul dual și sprijinirea învățământului profesional din Lugoj.

Oaspeții și-au exprimat satisfacția pentru această întrevedere și au promis că vor reveni cât mai curând la Lugoj pentru o nouă rundă de consultări legate de dezvoltarea orașului nostru.

În cursul aceleiași zile oaspeții au făcut și o vizită la firma Werzalit.

Ultimele zece Știri: