Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Participați la Recensământ!

Clic pe imagine pentru a mări
  Primăria Municipiului Lugoj anunță deschiderea a două puncte fixe pentru realizarea recenzării față în față, fără deplasarea recenzorilor la domiciliul persoanelor, în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor (RPL 2021).
  Aceste puncte fixe sunt situate la sediul instituției, P-ța Victoriei, nr. 4 și funcționează în intervalul orar 8-18, până la data de 17 iulie 2022. Recenzarea la puncte fixe se adresează persoanelor care doresc să se recenzeze dar, din diferite motive, nu pot primi vizita recenzorilor pentru interviu la domiciliu.
  Persoane de contact:

  • Tocaci Laura, tel. 0772 071 283
  • Jurj Remus, tel. 0772 086 678
  • Olteanu Carmen, tel. 0745 013 599


  •   În același timp continuă și colectarea datelor de recensământ prin interviu față în față, prin intermediul recenzorilor de teren. Recomandăm locuitorilor municipiului Lugoj să participe la recensământ și să răspundă întrebărilor adresate de recenzori. Participarea la recensământ este o îndatorire cetățenească pe care trebuie să o îndeplinim în scopul identificării cât mai clare a nevoilor populației. Recensământul este o cercetare statistică bazată pe un cadru solid legislativ intern şi extern și nu reprezintă un amestec în viața privată, întrucât datele colectate nu lezează intimitatea persoanelor recenzate.

    11.07.2022

    Ultimele zece Știri: