Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Primăria Municipiului Lugoj anunță deschiderea celei de-a treia ediții a proiectului „Iată, vin colindătorii!"

Clic pe imagine pentru a mări

  În întâmpinarea sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Lugoj invită toți copiii, elevii, părinții și profesorii din oraș să participe la ediția a treia a proiectului „Iată, vin colindătorii!"
  În ultimii doi ani, comunitatea lugojeană s-a bucurat de colindele și urările pline de veselie ale copiilor. Împreună, am reușit să păstrăm vii obiceiurile locului și am adus un strop de normalitate și bucurie în comunitate.
  Ne dorim să facem o tradiție din proiectul “Iată, vin colindătorii!” și să creăm amintiri minunate an de an! Așadar, îndemnăm educatorii, dascălii, părinții să pregătească împreună cu copiii și elevii lor colinde frumoase, tradiționale, pe care să le înregistreze în format video. Aceastea vor fi oferite în dar comunității orașului, prin postarea lor în evenimentul dedicat din pagina de facebook a Primăriei Municipiului Lugoj.
  Primii 1000 de copii înscriși să participe la acest proiect vor primi din partea Primăriei un cadou de Crăciun: o cutie frumos personalizată plină de cărți, jocuri și surprize dulci.
  Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, începând cu data de 7 decembrie până cel târziu la data de 16 decembrie 2022, prin completarea unui formular online. Colindele copiilor vor fi afișate în evenimentul de pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Lugoj, pe parcursul lunii decembrie.

  Toate detaliile despre înscriere, formular și regulamentul campaniei "Iată, vin colindătorii!" sunt disponibile în pagina de eveniment a proiectului, pe FB Primăria Lugoj.

  Să ne bucurăm de copiii noștri și de sărbători cu bine!

06.12.2022

Ultimele zece Știri: