Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

9 august 2018 – Premii de fidelitate și de excelență pentru lugojeni
La iniţiativa Primarului Municipiului Lugoj, ing. Francisc Boldea, municipalitatea oferă, din anul 2009, distincţii în bani şi diplome cuplurilor care aniversează 50 de ani de convieţuire neîntreruptă (Premiu de fidelitate), persoanelor care împlinesc 90 de ani de viaţă (Premiu de excelenţă) sau celor care ating venerabila vârstă de 100 de ani (Diploma VÂRSTA DE AUR), şi care domiciliază în Lugoj sau în satele aparţinătoare Tapia şi Măguri.

Până în prezent au fost premiate şi răsplătite 760 cupluri care au celebrat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, 281 de persoane care au sărbătorit frumoasa vârstă de 90 de ani, iar la 9 lugojeni primarul s-a deplasat alături de angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară pentru a le onora un secol de viaţă şi a le înmâna Diploma VÂRSTA DE AUR!

Şi pentru că tradiţia trebuie să continue, joi, 9 august 2018, începând cu ora 1100, la Cinematograful “Bela Lugosi”, primarul Lugojului va fi gazdă pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie şi pentru nonagenarii care se încadrează în prevederile H.C.L. nr. 106/ 2011 şi îşi vor depune actele doveditoare în acest sens. Până în prezent au depus actele doveditoare şi urmează să fie sărbătoriţi: 9 persoane care au ajuns la frumoasa vârstă de 90 de ani şi 11 cupluri, care, acum jumătate de secol, au spus un “DA” hotărât.

Pentru a beneficia de prevederile H.C.L. nr. 106/30 iunie 2011, privind acordarea premiului şi a diplomei de fidelitate pentru cuplurile din municipiul Lugoj, care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, a premiului şi a diplomei de excelenţă pentru persoanele cu vârstă de 90 de ani, precum şi a premiului şi a diplomei ’VÂRSTA DE AUR’, cetăţenii îndreptăţiţi vor depune o cerere la Compartimentul Registratură din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară, situat la parterul Primăriei Municipiului Lugoj (camera 14), însoţită de actul de identitate şi certificatul de naştere - în cazul celor care împlinesc 90 sau 100 de ani, iar în cazul celor care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă - actele de identitate şi certificatul de căsătorie.


08.08.2018

Ultimele zece Știri: