Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Manifestare cu ocazia zilei de 9 mai

Clic pe imagine pentru a mări
Primăria Municipiului Lugoj, în colaborare cu Garnizoana Lugoj, va organiza joi, 9 mai 2019, o manifestare dedicata acestei zile cu o triplă semnificaţie: Ziua Independenţei de Stat a României, Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei.

    Cu începere de la ora 1000, la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial („Alfa şi Omega”) din Piaţa J. C. Drăgan se va desfășura un ceremonial militar și un serviciu religios pentru pomenirea celor căzuţi pentru patrie urmat de depuneri de coroane de flori.

   Preşedintele filialei lugojene a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, col. (r) Costel Mereuţă va susţine o alocuțiune referitoare la semnificația acestei zile după care cei prezenţi vor depune coroane de flori. La final va avea loc defilarea gărzii de onoare a Batalionului 183 Artilerie „Gen. Ion Dragalina”.

   Vor participa oficialităţi locale, reprezentanţii partidelor politice, consilieri locali, reprezentanţi ai instituţiilor din oraş și cadre militare. Organizatorii invită pe această cale lugojenii să ia parte la această manifestare.


08.05.2019

Ultimele zece Știri: