Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

A fost semnat ordinul de finanțare privind cele 9 autobuze electrice pentru Municipiul Lugoj

Clic pe imagine pentru a mări
  Miercuri, 23 octombrie, a fost semnat de către Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, ordinul de finanţare a proiectului privind achiziționarea pentru Municipiul Lugoj a 9 autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9 stații de încărcare lentă.

  Este vorba de o finanțare europeană nerambursabilă asigurată prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

  Investiţia va fi implementată de MDRAP având ca partener Municipiul Lugoj .

  Obiectivul proiectului îl reprezintă îmbunătățirea transportului public prin reînnoirea materialului rulant de pe rutele din municipiul Lugoj. Cele 9 autobuze electrice vor avea fiecare o capacitate de minimum 50 de pasageri. Valoarea finanțării nerambursabile este de 21.945.334,00 lei, iar perioada de implementare a proiectului este de 48 de luni.

  Proiectul a fost depus în cadrul apelului cu numărul POR/2019/3/3.2/3/7REGIUNI/în parteneriat, Obiectivul specific 3.2 „Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă” a POR 2014-2020.


31.10.2019

Ultimele zece Știri: