Relaţii cu publicul

Căutare în ÅŸtiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

ProtecÅ£ie civilă

PoliÅ£ia locală

Casa de Cultură

Despre oraÅŸ

Alte informaţii

Știri

Amplu program de investiții pe agenda municipalitãții pentru acest an
Pentru anul 2017 municipalitatea își propune un program consistent de investiții care se înscrie în preocuparea permanentã pentru modernizarea orașului. Pe lângã continuarea unor programe derulate în anii anteriori, în acest an vor fi abordate și o serie de obiective noi.

Unul din cele mai importante obiective de investiții care va fi demarat în acest an îl reperezintã sistematizarea zonei din apropierea Podului de Fier (proiectare și execuție) care include realizarea unui sens giratoriu, reabilitarea platoului Casei de Culturã a Sindicatelor, acces rutier de la pod, pe mal, direct cãtre strada Plopilor și realizarea unei zone pietonale pe strada Nicolae Bãlcescu.

Alt proiect important îl reprezintã modernizarea Pieței Obor din municipiu pentru care proiectarea a fost deja realizatã urmând ca în acest an sã fie demaratã execuția lucrãrii.

A fost realizat și proiectul pentru modernizarea Galeriei Pro Arte urmând sã fie realizate lucrãrile.

Va fi pus în practicã și un proiect de amenajare a zonei strãzilor Dimitrie Bolintineanu și Dimitrie Cantemir unde vor fi realizate parcãri, un parc și locuri de joacã pentru copii. Se va revizui și proiectul grãdiniței din cartierul Balta Latã.

Se va face proiectarea pentru introducerea canalizãrii pe strada Livezilor, a rețelei de apã și canalizare pe strada Sudului și pentru extinderea acestor rețele pe strãzile Trandafirilor și Lalelelor.

La fosta cazarmã de pe strada Banatului nr. 8 va fi amenajat sediul Direcției de Asistențã Socialã Comunitarã.

Se va realiza compartimentarea Bazarului din municipiu.

Vor continua lucrãrile de asfaltare a drumului Tapia-Armãdia cu tronsonul 2 și vor fi asfaltate strãzile 6 și 8 din zona de extindere sat Tapia (zona rezidențialã Mãguri).

Trei foișoare noi vor fi amplasate în cartiere.

Continuã în acest an patru importante programe derulate de administrație pe parcursul mai multor ani, respectiv asfaltarea strãzilor din municipiu, reabilitarea prin dalare sau asfaltare a unor trotuare, reparația strãzilor prin plombare și reabilitarea sistemului de alimentare cu apã din municipiu.


12.01.2017

Ultimele zece Știri: