Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Curățenia de primăvară
Pentru salubrizarea oraşului n condiţii eficiente, Primăria Municipiului Lugoj mpreună cu S.C. Salprest S.A. Lugoj, organizează acţiunea "Curăţenia de Primăvară", pe teritoriul municipiului n zilele de smbătă după cum urmează:

2 aprilie 2015 - ,,Lugojul Romn jumătatea Municipiului Lugoj situată pe malul drept al rului Timiş.

9 aprilie 2015 - ,,Lugojul German jumătatea Municipiului Lugoj situată pe malul stng al rului Timiş;

Cetăţenii care locuiesc la case vor scoate deşeurile n faţa imobilelor, iar cetăţenii care locuiesc la bloc, vor depune deşeurile la punctele de colectare a deşeurilor menajere. Acolo unde aceste puncte au fost desfiinţate se vor depune deşeurile lngă containerele pentru colectarea selectivă a cartonului sau pe vechiul amplasament pentru colectarea gunoiului menajer.

Activitatea n aceste zile ncepe la orele 07.30 fapt pentru care populaţia este rugată să scoată n faţa imobilelor deşeurile provenite din gospodăriile proprii pnă la această oră.

Se vor colecta şi transporta deşeuri vegetale (resturi provenite din tăierea pomilor, a viţei de vie, etc.), obiecte de uz casnic scoase din uz, mobilier degradat sau de prisos n gospodărie, obiecte sanitare degradate, alte deşeuri din gospodăriile populaţiei.

n această perioadă se vor colecta n paralel şi deşeuri de echipamente electrice şi electronice. Pentru ridicarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice se vor face comenzi telefonice (0256-352.834), de luni pnă vineri ntre orele 07.00 15.00 n săptămnile premergătoare zilelor de colectare.

Nu se colectează n cadrul acţiunii ,,Curăţenia de Primăvară materiale rezultate din construcţii sau gunoi menajer.

n cadrul acestei acţiuni, S.C. Salprest S.A. Lugoj va interveni cu 4 tractoare, 5 camioane, două autogunoiere şi o maşină pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Ultimele zece Știri: