Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Festivalul „Rock pe 2 Roți ”la a VII-a ediție

Clic pe imagine pentru a mări
Clubul de motociclişti Road Patrol MC, filiala Lugoj, în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj, organizează în zilele de 6 și 7 iulie 2018, tradiționalul festival în aer liber „ROCK PE 2 ROȚI”, ajuns la cea de-a 7- a ediție. Vor participa mai multe trupe din țară și străinătate.

Evenimentul are loc la baza sportivă a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timişoarei – km 3. Participanții, care vor sosi în cursul zilei de vineri, 6 iunie, vor fi întâmpinați de un program atractiv cu mai multe surprize. Începând cu ora 19.00 trupele prezente vor susține concerte până către miezul nopții.

Sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 12.00, va avea loc parada vehiculelor pe 2 roţi. Convoiul de motociclişti va pleca de la locul festivalului, pe traseul: Primărie, Podul de Fier, str. N. Bălcescu, str. Ep. Dr. Ion Bălan, sensul giratoriu de la Benzinăria Mol, str. Bucegi, Podul de Beton, Universitate. După paradă, participanţii sunt invitaţi la o tură de relaxare pe 2 roţi în împrejurimile Lugojului, iar după-amiază la concursuri tematice cu premii consistente. Biletele de intrare vor participa la tombola cu marele premiu, o motocicleta Yamaha FJ 1200 oferită de către organizatori. Ziua se va încheia din nou cu concerte ale trupelor prezente.

Pasionații de muzică rock, dar și de mersul pe două roți sunt invitați cu drag să ia parte la acest festival care în edițiile precedente s-a bucurat de un succes binemeritat în rândul publicului lugojean.


02.07.2018




Ultimele zece Știri: