Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” are alocați bani pentru achiziții în situația de urgență actuală
  Doresc să informez lugojenii că am discutat deja cu conducerea Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” respectiv cu doamna director economic și am transmis posibilitatea de alocare a sumelor de bani pentru aparatură necesară în situații de urgență, din linia de investiții deja alocată în acest an pentru Spitalul Municipal Lugoj. Urmează ca la finalul siuației de urgență să refacem linia de investiții în funcție de solicitările spitalului.

  Ce nu pot înțelege, este însă ipocrizia unor filiale locale de partide politice, care încearcă să dobândească capital electoral în condițiile unei situații de urgență în care suntem împlicați toți lugojenii. Ca primar al Municipiului Lugoj, în această perioadă grea, sunt preocupat în cea mai mare măsură de soarta sănătății lugojenilor și de a întreprinde măsuri adecvate pentru gestionarea situației la nivelul orașului nostru.

  Fac pe această cale un apel la conducerea spitalului să se preocupe în primul rând de starea de sănatate a cetățenilor din zona noastră, să nu se aventureze în a aduce la Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei”, spital de gradul 4, cetățeni bolnavi din alte județe sau orașe.

Prof. ing. Francisc Boldea

Primarul Municipiului Lugoj


18.03.2020

Ultimele zece Știri: