Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Fapte, nu vorbe! Două grupuri electrogene de 110 kVA fiecare, unul pentru spital și unul pentru primărie
  Pentru ca orașul să fie mai bine pregătit pentru cazuri de avarie la instalația electrică am achiziționat două grupuri electrogene de 110 kVA fiecare, marca Kohler SDMO dotate cu motor John Deere.

Utilajele sunt complet automatizate și dispun de un dispozitiv care trimite mai multe tipuri de avertizări printre care: înștiințare pornire în cazul unei avarii la rețeaua electrică (pană de curent); înștiințare oprire după remedierea avariei; avertizare nivel redus de combustibil.

  Cele două grupuri electrogene sunt dotate cu rezervoare de combustibil de 200 l, integrat în șasiu pentru o autonomie de 9,5 h, la încărcare maximă de putere a grupului. De asemenea dispun de controler digital pentru o utilizare facilă, instrumente de măsură și dispozitive de siguranță, protecție și indicatoare. Carcasa de care dispun realizează insonorizare în conformitate cu recomandările Comisiei Europene. Utilajele sunt produse integral în Franța și au garanție 3 ani de zile.

  Unul dintre generatoare va intra în dotarea Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” pentru a fi utilizat la una din secții, iar celălalt rămâne la dispoziția primăriei pentru situații de avarie la rețeaua electrică.


06.03.2020

Ultimele zece Știri: