Relaţii cu publicul

Căutare în ÅŸtiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

ProtecÅ£ie civilă

PoliÅ£ia locală

Casa de Cultură

Despre oraÅŸ

Alte informaţii

Știri

Lucrãrile din municipiu
Lucrãrile de investiții din municipiu sunt în plinã desfãșurare. Se acționeazã în mai multe puncte de lucru. Au fost finalizate lucrãrile de afaltare pe strãzile Plopilor (stratul de uzurã), Odobescu, Dorobanți și Fdt. Barițiu iar pe strada Bistrei se vor încheia la finele acestei sãptãmâni. A fost dat ordinul de începere a lucrãrilor de asfaltare a noului lot care cuprinde strãzile: Nuferilor, Liliacului, Ana Ipãtescu, Rozelor, Fdt. Bocșei, Lalelelor, Grigore Ureche, Traian Vuia și Honoriciului iar în data de 29 august se va preda amplasamentul.

Sunt în curs și lucrãri de asfaltare a trotuarelor pe mai multe strãzi din Lugoj. S-a turnat asfaltul la trotuarele de pe strãzile Miron Costin, Grigore Ureche, Odobescu Grigorescu și Dorobanți și s-a asfaltat și o porțiune de trotuare rãmasã pe strada Lalelelor. În prezent se lucreazã la reabilitarea trotuarelor pe strada Bega, unde s-a facut decaparea și se monteazã bordurile noi, urmând sã fie fãcutã pregãtirea pentru asfaltare. Urmeazã trotuarele de pe strada Nicolae Titulescu (pe partea dreaptã între strada Caragiale și calea feratã și pe partea stângã între strada Cernei și calea feratã).

Proiectul care cuprinde cele trei strãzi din cartierul Balta Latã a ajuns aproape de final. Dupã ce strãzile au fost asfaltate s-au finalizat și lucrãrile la trotuarele betonate pe strãzile Bela Bartok și Dimitrie Bolintineanu se mai lucreazã într-o porțiune de pe strada Iuliu Maniu.

A fost refãcut în totalitate marcajul bicomponent alb–rosu la trecerile de pietoni din intersecția de la Universitate. De asemenea s-au refacut și cele douã treceri de pietoni de la tribunal și de la poștã tot cu marcaj bicomponent.. Este în curs de desfãșurare licitația pentru lucrãrile de asfaltare a tronsoanelor I și II de drum din noul cartier Militari.

Dupã aprobarea în ședința Consiliului Local se va derula achiziția pentru reabilitarea prin plombare a unor strãzi asfaltate pe o suprafațã de 1600 mp.

În perioada urmãtoare se vor monta în municipiu 21 de indicatoare rutiere și vor fi reparate cele deteriorate fie din cauza furtunii fie din cauza unor evenimente rutiere.


25.08.2016

Ultimele zece Știri: