Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

AQUAINDEX, noul serviciu de autocitire al abonaților Meridian 22 este FUNCȚIONAL

Clic pe imagine pentru a mări
  S.C. MERIDIAN 22 S.A. IN INSOLVENTA, EN PROCEDURE COLLECTIVE, IN INSOLVENCY a lansat incepand cu data de 7 aprilie serviciul AQUAINDEX.

  Ce este AQUAINDEX, cel mai nou serviciu al Meridian22?
  Serviciul se adreseaza tuturor abonatilor companiei de apa canal din Lugoj. Astfel, incepand de joi, abonatii Meridian 22 Lugoj pot suna la numarul 0256351750 unde, IN BAZA NUMARULUI DE AUTOCITIRE, pot inregistra consumul lunar. Pentru a veni in sprijinul lugojenilor, compania de apa-canal a modificat facturile emise, astfel ca numarul de autocitire se gaseste in partea dreapta a facturii, pe primul rand.

  Care sunt avantajele noului serviciu?
  Daca pana acum consumul era preluat de un operator, acum un robot va inregistra automat raportarea facuta de catre fiecare abonat si o va introduce in sistem. Noul serviciu va permite preluarea si prelucrarea mai rapida a datelor transmise de catre abonatii Meridian 22, dar ofera si posibilitatea preluarii mai multor apeluri simultan. Comunicarea indexului de la contoarele de apa se face ca si pana acum, intre zilele de 1-20 ale fiecarei luni.

  Raportarea indexului se poate face la orice ora.
   S.C. MERIDIAN 22 S.A. IN INSOLVENTA, EN PROCEDURE COLLECTIVE, IN INSOLVENCY este rezultatul reorganizarii Regiei Autonome "MERIDIAN 22" Lugoj în baza prevederilor Legii 15/1990 privind reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale, a Ordonantei de Urgenta a guvernului nr. 30/1997, a Legii 207/1997 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 30/1997 privind reorganizarea regiilor autonome si a Hotarari nr.38 din 26.03.1998 a Consiliului Local Lugoj, privind reorganizarea R.A. "MERIDIAN 22" ca Societate pe Actiuni S.C. MERIDIAN 22 S.A. IN INSOLVENTA, EN PROCEDURE COLLECTIVE, IN INSOLVENCY Lugoj.

11.04.2022

Ultimele zece Știri: