Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Anunţ mărţişoare
  Primăria Municipiului Lugoj anunţă că, începând cu data de 17 februarie, comercianţii de flori, mărţişoare, felicitări şi decoraţiuni specifice zilelor de 1 şi 8 Martie pot depune cererile pentru emiterea avizului de comerţ stradal.
  Cererile se pot depune online pe email contact@primarialugoj.ro sau la registratura Primăriei Municipiului Lugoj, camera 7, actele necesare fiind:
  - cerere;
  - copie BI/CI comerciant;
  - copie act firmă (certificat unic de înregistrare şi certificat constatator registrul comertului);
  - certificat/carnet producător pentru producătorii de flori.

  Taxele vor fi următoarele: taxa de autorizare 60 lei şi taxa de ocupare domeniu public 3 lei/mp./zi pentru suprafeţe cuprinse între 1-5 mp şi 1 leu/mp./zi pentru suprafeţe mai mari de 5 mp.
  În acest an comercializarea se va desfăşura în mod organizat, fiecare amplasament urmând să fie marcat de către reprezentanţii Primăriei Municipiului Lugoj. Astfel, au fost aprobate următoarele locaţii:

   I. Piaţa "I.C. Drăgan" în perioada 25 februarie - 9 martie 2023, între orele 08:00 - 22:00:
   • o zonă destinată comerţului cu flori: 25 locaţii în suprafaţă de 9 mp (3x3) fiecare, respectiv pavilioane albe doar în situaţia prognozei meteo nefavorabile;
   • o zonă destinată comerţului cu mărţişoare, felicitări şi decoraţiuni specifice de sezon: 25 locaţii, în suprafată de 2 m.p. fiecare (un şevalet obligatoriu şi o măsuţă opţional).

  În p-ţa I.C. Drăgan vor fi autorizaţi doar comercianţii înregistraţi la ORC Timiş, respectiv producătorii care deţin certificat de producător emis în judeţul Timiş. Se vor excepta de la regulă studenţii/elevii care urmează studii la instituţii de învăţământ pe raza Municipiului Lugoj şi comercianţii de flori.

  II. Platoul exterior al pieţei Agroalimentare 'Timişul' în perioada 25 februarie - 1 martie 2023, între orele 08:00 - 22:00:
   • o zonă pentru comercializarea de mărţişoare şi decoraţiuni specifice zilei de sezon pentru comercianţii înregistraţi în alte judeţe: 12 locaţii, în suprafată de 9 mp (3x3), fiecare, respectiv pavilioane albe doar în situaţia prognozei meteo nefavorabile;

  Locaţiile vor fi avizate şi stabilite de Biroul Autorizare Activităţi Comerciale din cadrul Primăriei Municipiului Lugoj. Se acordă o singură locaţie pentru fiecare solicitant.
  Locurile se vor atribui pe baza cererilor depuse, cu respectarea Regulamentului privind condiţiile de autorizare şi desfăşurare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă pe raza Municipiului Lugoj, aprobat prin H.C.L. nr. 10/2023.
20.02.2023

Ultimele zece Știri: