Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Demarează lucrările de investiții din municipiu
Odată cu venirea condițiilor atmosferice prielnice municipalitatea ncepe să demareze lucrările de investiții din oraș. Astfel, n data de 14 martie a fost dat ordinul de ncepere a lucrărilor de reparații drumuri prin balastare. n 15 martie au nceput lucrările la drumul Tapia - Armădia iar de joi, 17 martie ncep lucrările de balastare n cartierul MAN. Urmează restul de străzi cu carosabil balastat, după necesități.

Tot n 14 martie a fost dat ordinul de ncepere pentru lucrările de reparații la străzile pavate. Se va ncepe cu splaiul George Coșbuc și splaiul Morilor. n 14 martie au fost deschise ofertele pentru contractele de lucrări din cadrul programelor de reabilitare a trotuarelor din municipiu, att cele prin dalare ct și cele prin asfaltare. n data de 22 martie se vor deschide ofertele la licitația pentru executantul lucrărilor de reparații prin plombare la străzile asfaltate din oraș.

n acest moment n oraș sunt n curs lucrări de asfaltare trotuare din contractul de anul trecut, care a fost suspendat pe perioada iernii. Astfel a fost deja asfaltat trotuarul pe strada Cloșca și n prezent se lucrează pe strada Oituz.

A fost dat și ordinul de ncepere a lucrărilor de asfaltare a unor străzi din cartierul Balta Lată, respectiv străzile: Iuliu Maniu, ambele maluri, Dimitrie Bolintineanu și Bela Bartok. De asemenea a fost dat și ordinul de ncepere a lucrărilor de asfaltare a străzilor din contractul ncheiat anul trecut. Este vorba de strazile: Plopilor, Jiului, Bistrei, Bariţiu, Odobescu, Grigorescu, Dorobanţilor şi Partizanilor.

Ultimele zece Știri: