Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

ANUNȚ sistare furnizare apă Uzina nr. 3
  Ca urmare a analizelor efectuate la nivelul societății cât și de către DSP Timiș, a rezultat faptul că apa livrată de către Uzina de apă nr. 3 înregistrează depășiri la parametrii fizico-chimici-amoniu, apa fiind nepotabilă.

  Până la identificarea cauzei și remedierea deficiențelor în vederea încadrării în parametrii fizico-chimici de potabilitate, s-a sistat furnizarea apei prin intermediul uzinei de apă nr. 3.

  Livrarea apei în Municipiul Lugoj se va realiza prin intermediul uzinelor de apa nr. 1 și nr. 2, mărindu-se presiunea la aceste uzine pentru a compensa lipsa presiunii în zonele afectate.

  S-a dispus reanalizarea apei din sursele (foraje) din care se alimentează Uzina de apă nr. 3, urmând să remediem deficiențele în cel mai scurt timp posibil și să repornim uzina.

  În perioada de remediere a situației ivite, vor apărea scăderi de presiune în vârfurile de consum sau chiar întreruperea livrării apei potabile în următoarele zone afectate: strada Bocșei, strada Tudor Vladimirescu, strada Victor Babeș.

  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.


20.08.2021

Ultimele zece Știri: