Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

ANUNŢ SELECŢIE RECENZOR TEREN

Clic pe imagine pentru a mări
  Primăria Municipiului Lugoj preia cererile pentru cetăţenii care doresc să participe la Recensământul populaţiei şi locuinţelor 2022, etapa de colectare a datelor de către recenzori prin interviuri faţă în faţă, care se va desfăşura în perioada 16 mai-17 iulie 2022.
  În conformitate cu OUG nr. 19/2020, cu modificările și completările ulterioare, persoanele care doresc să devină recenzori trebuie să aibă minimum 18 ani, cel puţin studii medii absolvite, fără cazier judiciar, să aibă abilităţi de utilizare a tabletelor şi să deţină capacitatea de a desfăşura muncă pe teren. Acestea pot depune o cerere-tip, care poate fi descărcată de aici, însoţită de o copie a C.I., atât la Biroul relaţii cu publicul din cadrul Primăriei Municipiului Lugoj, Piaţa Victoriei nr. 4, cât şi pe adresa de e-mail contact@primarialugoj.ro.
  Reamintim că, în acest an, populaţia României participă la al 13-lea recensământ desfăşurat şi organizat la nivel european în scopul îmbogăţirii şi actualizării bazelor de date privind evidenţa populaţiei şi cele mai importante caracteristici ale acesteia.
  Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor (RPL) este o cercetare statistică bazată pe un cadru solid legislativ intern şi extern, fiind coordonat tehnic şi metodologic de către Institutul Naţional de Statistică.
  Informaţii suplimentare cu privire la atribuţiile recenzorului, dar şi detalii legate de desfăşurarea recensământului pot fi obţinute din OUG nr. 19/2020, H.G nr. 145/2022, dar şi de pe site-ul Institutului Naţional de Statistică (www.recensamantromania.ro).

11.05.2022

Ultimele zece Știri: