Relaţii cu publicul

Căutare în ÅŸtiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

ProtecÅ£ie civilă

PoliÅ£ia locală

Casa de Cultură

Despre oraÅŸ

Alte informaţii

Știri

Lucrãrile de investiții din municipiu
În aceastã perioadã se acționeazã în mai multe puncte de lucru din municipiu. Au fost finalizate lucrãrile de afaltare pe strãzile Plopilor (stratul de uzurã), Odobescu, Dorobanți și Fdt. Barițiu și Bistrei. Pentru acest lot de strãzi recepția a fost efectuatã și s-a întocmit o anexã cu problemele ce trebuie remediate în decurs de o lunã. În prezent se lucreazã la noul lot de strãzi ce urmeazã sã fie asfaltate. În aceste zile se toarnã primul strat de asfalt pe strãzile: Rozelor, Lalelelor, Grigore Ureche și Honoriciului.

În data de 19 septembrie are loc licitația pentru lucrãrile de asfaltare a tronsoanelor I și II de drum din noul cartier Militari.

Sunt în curs și lucrãri de asfaltare a trotuarelor pe unele strãzi din Lugoj. Dupã finalizarea lucrãrilor la trotuarele de pe strada Bega, s-a trecut pe strada Nicolae Titulescu (pe partea dreaptã între strada Caragiale și calea feratã și pe partea stângã între strada Cernei și calea feratã) unde are loc decaparea și se monteazã bordurile noi, urmând sã fie fãcutã pregãtirea pentru asfaltare.

A fost asfaltat și trotuarul de pe strada Plopilor, vizavi de Meridian 22.

În perioada urmãtoare se vor monta în municipiu 21 de indicatoare rutiere la trecerile de pietoni din preajma școlilor.


08.09.2016

Ultimele zece Știri: