Relaţii cu publicul

Căutare în ÅŸtiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

ProtecÅ£ie civilă

PoliÅ£ia locală

Casa de Cultură

Despre oraÅŸ

Alte informaţii

Știri

Comunicat de presã
Având în vedere unele relatãri apãrute în mass - media privind funcționarea defectuoasã a camerei web instalatã pe clãdirea Casei de Cultura a Sindicatelor Primãria Municipiului Lugoj face urmãtoarele precizãri:

Sistemul de cinci camere web a fost instalat de municipalitate pentru a transmite on - line imagini din oraș. Numãrul maxim de utilizatori înregistrat zilnic este 5-7 vizitatori per camerã. Fiecare camerã poate fi accesatã simultan de un numãr maxim de 10 utilizatori.

Numãrul mare de accesãri simultane al celor interesați de cele întâmplate pe platoul Casei de Culturã a Sindicatelor a fãcut ca respectiva camerã web sã nu mai permitã nicio conectare dupã atingerea numãrului maxim permis de accesãri simultane (10), restul sistemului funcționând normal. Dupã ce numãrul de accesãri simultane a scãzut sub 10 camera web în cauzã a devenit din nou funcționalã, la fel ca și celelalte.

Pentru a evita pe viitor aceastã problemã, rugãm persoanele care acceseazã camerele web din municipiul Lugoj sã se deconecteze dupã 1-2 minute de vizionare. În acest fel imaginile camerelor web pot fi vizionate de un numãr mult mai mare de utilizatori.


06.02.2017

Ultimele zece Știri: