Relaţii cu publicul

Căutare în ÅŸtiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

ProtecÅ£ie civilă

PoliÅ£ia locală

Casa de Cultură

Despre oraÅŸ

Alte informaţii

Știri

Pe agenda municipalității

Clic pe imagine pentru a mări
În această perioadă se află în desfășurare activitatea de cosit a ierbii de pe spațiile verzi ale municipiului. S-a cosit deja iarba din parcurile orașului, din zonele verzi de pe străzile Episcop dr. Ion Bălan, Timișoarei, Cartierul Cotu-Mic și se intră pe străzile Timișoarei și Buziașului. Continuă activitatea de reparare a băncilor și a coșurilor de gunoi deteriorate. Se igienizează zona deponeului clandestin de la fosta balastieră AEGEF. Se execută reparații la locurile de joacă pentru copii din municipiu. De asemenea se lucrează la proiectul de sistematizare cu amenajare parcări în cartierul Cotu-Mic. A fost predat amplasamentul pentru lucrările de sistematizare din cartierul Timișoarei 110. În această săptămână demarează lucrările de reparații trotuare prin dalare și prin asfaltare și lucrările de reparații străzi prin plombare. Prin intermediul firmei Hidroconstrucția continuă lucrările de reabilitare a rețelei de apă din municipiu, în perioada următoare urmând să fie racordate la rețeaua nouă cartierele de blocuri. Sunt în curs de desfășurare în această perioadă mai multe achiziții publice. Se află în faza de evaluare următoarele proceduri:


-achiziție execuție lucrări de amenajare a Oborului din municipiu;
- achizție execuție lucrări de reabilitare a clădirii de pe str. Banatului nr. 8A, viitorul sediu al D.A.S.C. Lugoj.
- achiziție utilaje pentru repararea carosabilului asfaltat, deteriorat în urma intervențiilor la rețelele de apă sau canalizare
- revizuirea proiectului grădiniței din Cartierul Balta Lată
- proiectarea sistematizării rutiere în zona străzilor Ion Huniade și 20 Decembrie 1989. Se va semna contractul privind servicii de proiectare reabilitare străzi prin asfaltare (pentru străzi din municipiu care trebuie sa fie reabilitate dar nu au proiect). Au fost demarate achizițiile publice care vizeaza și alte obiective de investiții:


- proiectarea sistematizării rutiere în zona Podul de Fier;
- proiectarea sistematizării rutiere în Piața J.C. Drăgan;
- proiectarea sistematizării rutiere în zona Aleea Pinilor, cartier Micro I;
- proiectarea sistematizării rutiere în Piața Primăverii;
25.04.2017

Ultimele zece Știri: