Relaţii cu publicul

Căutare în ÅŸtiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

ProtecÅ£ie civilă

PoliÅ£ia locală

Casa de Cultură

Despre oraÅŸ

Alte informaţii

Știri

Lucrările de investiții din municipiu

Clic pe imagine pentru a mări
În această perioadă este în plină desfășurare programul de reparații prin plombare a străzilor. Au fost încheiate lucrările pe străzile Titulescu, Buziașului, Anișoara Odeanu, splaiul Tinereții, Ion Neculce, Romanilor și Gh. Doja. Urmează Strada Timișoarei și splaiurile 1 Decembrie 1918 și Corneliu Coposu. Lucrările de plombare se vor desfășura pe circa 70 de străzi din oraș.

În ceea ce privește asfaltarea trotuarelor, au fost încheiate lucrările pe străzile Hezerișului și Liviu Rebreanu. În prezent au loc lucrări pregătitoare pe străzile Făgetului și Timișoarei. Pe străzile Neculuță, Trandafirilor, Ardealului, Decebal și parțial pe strada Garoafelor, s-a realizat pregătirea pentru asfaltare a trotuarelor. La începutul săptămânii viitoare vor demara lucrările de asfaltare a trotuarelor de pe aceste străzi.

În curs de execuție sunt și lucrările de dalări trotuare și alei. Au fost dalate deja trotuarele pe strada Insulei, cel de la troița din Cotu Mic și cel de pe faleza din apropierea podului de beton. În prezent se lucrează pe strada Gh. Doja, în prima etapă fiind abordată zona dintre strada Viorelelor și calea ferată. În continuare vor fi dalate trotuarele de pe străzile Primăverii și Avram Iancu.

Se lucrează și la efectuarea marcajelor rutiere lungitudinale și transversale pe străzile de intrare în municipiu și în curând va demara lucrarea de refacere a marcajului transversal bicomponent alb roșu din intersecția de la Universitate (toate cele 4 treceri de pietoni).


12.05.2016

Ultimele zece Știri: