Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Lucrările de investiții din municipiu
S-au ncheiat lucrările de asfaltare a străzilor Gheorghe Barițiu, Al. Odobescu și Nicolae Grigorescu. Au fost turnate 2 straturi de asfalt și au mai rămas a fi executate acostamentele. n prezent se montează bordurile pe străzile Dorobanți și Bistrei n vederea asfaltării. Pe strada Jiului au fost montate deja bordurile. Săptămna viitoare va ncepe asfaltarea pe aceste străzi precum și pe străzile Partizanilor și Plopilor, ultimele două din acest lot, iar lucrările se vor finaliza n circa două săptămni.

n ceea ce privește asfaltarea trotuarelor, ultima porțiune de pe strada Oituz, partea dreaptă, ntre strada Bocșei și barieră va fi asfaltată după ce se va realiza coborrea la nivel a unei guri de canal situată n acea zonă. A fost finalizată asfaltarea trotuarului de pe strada Făgetului ntre Cimitirul Ortodox și sensul giratoriu de la centura ocolitoare iar n prezent se pregătește pentru asfaltare trotuarul de pe strada Hezerișului. n această săptămnă se va da ordinul de ncepere a lucrărilor de asfaltare a trotuarelor incluse n contractul nou pentru anul n curs.

Săptămna viitoare vor demara și lucrările din programul de dalări trotuare și alei. Pentru acest an este prevăzut a fi dalată o suprafață de 6750 mp de trotuare și alei din municipiu. Vor fi dalate trotuare pe străzile: Gheorghe Doja, Avram Iancu, Primăverii, Insulei, Splaiul Brediceanu, Siretului, Timișoarei și aleea rămasă n Parcul Copiilor precum și cea de la troița din Cotu-Mic.

Săptămna viitoare va demara și programul de reparații stăzi prin plombare. Lucrările se vor desfășura pe circa 70 de străzi din oraș. n prima etapă vor fi plombate străzile Titulescu, Buziașului, Ion Huniade, Piața Victoriei, Gheorghe Doja, Bucegi, Cuza Vodă, Bălcescu, Ep. Dr. Ion Bălan, Banatului și Piața J.C. Drăgan.

n această săptămnă se va finaliza și achiziția pentru indicatoare de rutiere.

Ultimele zece Știri: