Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Lucrările de reabilitare a străzilor și trotuarelor din municipiu
n data de 5 aprilie au demarat lucrările de asfaltare a străzilor Gheorghe Barițiu, Al. Odobescu și Nicolae Grigorescu. n prezent se montează bordurile pe strada Jiului care va fi pregătită pentru asfaltare. Vineri, 8 aprilie se va asfalta strada nr. 7 din zona extindere sat Tapia. Sunt n curs lucrările la infrastructura străzii Iuliu Maniu, lucrări premergătoare asfaltării care sunt executate de firma Grup DCM.

Referitor la lucrările de asfaltare a trotuarelor, n prezent se asfaltează ultima porțiune pe strada Oituz, partea dreaptă, ntre strada Bocșei și barieră. Concomitent se pregătește și asfaltarea trotuarului de pe strada Făgetului ntre Cimitirul Ortodox și sensul giratoriu de la centura ocolitoare. Contractul pentru lucrările de asfaltare a trotuarelor a fost atribuit firmei Compact Product iar ordinul de ncepere va fi dat la finele săptămnii viitoare. Tot cu aceiași firmă se va semna n curnd și contractul privind refacerea carosabilului asfaltat, prin plombare, lucrări ce se vor desfășura pe circa 70 de străzi din oraș.

A fost semnat și contractul de lucrări pentru dalarea trotuarelor și aleilor. Firma care va efectua aceste lucrări este Timnet Trans iar ordinul de ncepere va fi emis de asemenea n cursul săptămnii viitoare.

S-au ncheiat lucrările de balastare a drumurilor din cartierul MAN și Tapia-Armădia. Au fost ncheiate și lucrările de reprofilare a străzilor Crinilor și Liliacului, de asemenea străzi balastate.

Tot n această perioadă a fost semnat cu firma Semcir din Timișoara contractul privind lucrările de marcaje rutiere de pe raza municipiului. Contractul prevede realizarea a 5.500 mp de de marcaje, unul din cele mai importante fiind marcajul bicomponent alb-roșu de la intersecția din apropierea Universității Drăgan.

Sunt n curs și lucrări de reparații a străzilor cu carosabil pavat. Se lucrează n prezent pe strada Herendeștiului. Pe străzile Insulei, Splaiul Morilor, Tiberiu Brediceanu, Pandurilor și Griviței lucrările de reparații au fost deja ncheiate.

Ultimele zece Știri: