Relaţii cu publicul

Căutare în ÅŸtiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

ProtecÅ£ie civilă

PoliÅ£ia locală

Casa de Cultură

Despre oraÅŸ

Alte informaţii

Știri

Lucrările de investiții din municipiu

Clic pe imagine pentru a mări
S-au încheiat lucrările de asfaltare a străzilor Gheorghe Barițiu, Al. Odobescu și Nicolae Grigorescu. Au fost turnate 2 straturi de asfalt și au mai rămas a fi executate acostamentele. În prezent se montează bordurile pe străzile Dorobanți și Bistrei în vederea asfaltării. Pe strada Jiului au fost montate deja bordurile. Săptămâna viitoare va începe asfaltarea pe aceste străzi precum și pe străzile Partizanilor și Plopilor, ultimele două din acest lot, iar lucrările se vor finaliza în circa două săptămâni.

În ceea ce privește asfaltarea trotuarelor, ultima porțiune de pe strada Oituz, partea dreaptă, între strada Bocșei și barieră va fi asfaltată după ce se va realiza coborârea la nivel a unei guri de canal situată în acea zonă. A fost finalizată asfaltarea trotuarului de pe strada Făgetului între Cimitirul Ortodox și sensul giratoriu de la centura ocolitoare iar în prezent se pregătește pentru asfaltare trotuarul de pe strada Hezerișului. În această săptămână se va da ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a trotuarelor incluse în contractul nou pentru anul în curs.

Săptămâna viitoare vor demara și lucrările din programul de dalări trotuare și alei. Pentru acest an este prevăzut a fi dalată o suprafață de 6750 mp de trotuare și alei din municipiu. Vor fi dalate trotuare pe străzile: Gheorghe Doja, Avram Iancu, Primăverii, Insulei, Splaiul Brediceanu, Siretului, Timișoarei și aleea rămasă în Parcul Copiilor precum și cea de la troița din Cotu-Mic.

Săptămâna viitoare va demara și programul de reparații stăzi prin plombare. Lucrările se vor desfășura pe circa 70 de străzi din oraș. În prima etapă vor fi plombate străzile Titulescu, Buziașului, Ion Huniade, Piața Victoriei, Gheorghe Doja, Bucegi, Cuza Vodă, Bălcescu, Ep. Dr. Ion Bălan, Banatului și Piața J.C. Drăgan.

În această săptămână se va finaliza și achiziția pentru indicatoare de rutiere.


13.04.2016

Ultimele zece Știri: