Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Lucrările de investiții din municipiu
După sărbătorile de Paști se vor relua lucrările de asfaltare a străzilor din municipiu fiind vizate străzile: Dorobanți, Bistrei, Jiului, Partizanilor și Plopilor, care au fost deja pregătite. De asemenea tot atunci va demara și asfaltarea celor trei străzi din cartierul Balta Lată, respectiv Iuliu Maniu, Bela Bartok și Dimitrie Bolintineanu, cu mențiunea că pe această ultimă stradă sunt ncă n curs lucrări de branșare la rețeaua nouă de apă.

Au fost reluate și lucrările la Casa Bredicenilor, urmnd ca n cel mai scurt timp posibil acestea să fie finalizate.

Este n curs licitația pentru lucrările de amenajare rutieră a zonei Dimitrie Bolintineanu Dimitrie Cantemir cu amenajare parc și parcări precum și instalare de mobilier stradal. De asemenea este n curs licitația pentru realizarea de parcări n cartierul Cotul Mic.

n ceea ce privește programul de asfaltare a trotuarelor, au fost pregătite pentru asfaltare trotuarele de pe străzile Hezerișului, Liviu Rebreanu și Lalelelor. De asemenea a nceput pregătirea pentru asfaltare a trotuarelor din cartierul Naimontelep, respectiv cele de pe străzile: Th. Neculuță, Ardealului, Trandafirilor Garoafelor și Decebal.

Au fost pregătite și primele trotuare pe care urmează să fie montate dale, respectiv cel de la troița din Cotu Mic și cele de pe strada Insulei urmnd să fie demarate n cel mai scurt timp și lucrările de dalare a trotuarelor de pe strada Gh. Doja, n prima etapă fiind abordată zona dintre strada Viorelelor și calea ferată.

n cadrul programului de reparații străzi prin plombare, n această săptămnă se vor finaliza lucrările de pe străzile Buziașului, Titulescu și Ep. Dr. Ion Bălan, urmnd ca după sărbători să continue pe celelalte străzi prevăzute n contract.

Ultimele zece Știri: