Relaţii cu publicul

Căutare în ÅŸtiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

ProtecÅ£ie civilă

PoliÅ£ia locală

Casa de Cultură

Despre oraÅŸ

Alte informaţii

Știri

INVITAȚIE

Clic pe imagine pentru a mări
Primăria Municipiului Lugoj invită lugojenii vineri, 20 mai, ora 18.00 la inaugurarea noului Bazin Acoperit din cartierul Ștrand.

Se apropie astfel, momentul mult așteptat de dumneavoastră, cetățenii orașului, în care nu veți mai fi nevoiți să străbateți zeci și sute de kilometri pentru a petrece clipe de relaxare în bazinele din alte orașe, de la noi sau din Ungaria.

Vă invităm să descoperiți la fața locului toate facilitățile pe care vi le poate oferi noua bază de agrement ultramodernă. Este vorba de un bazin principal de 25 metri lungime și 10 metri lățime, unul de relaxare lung de 12 metri și lat de 3,5 metri și de 4 jacuzzi. Bazinul principal are 5 culoare de înot prevăzute cu blockstart-uri. Baza are dotări multiple: saună și sală de masaj, dușuri cu cromoterapie, dușuri normale, vestiare, spații tehnice și cabinet medical. Există un sistem de aerare-dezaburire și unul de filtrare a apei. Încălzirea este pe bază de energie electrică prin pardoseală.

Pentru un oraș cu aspirații de civilizație europeană, pentru dumneavoastră lugojenii, realizarea Bazinului Acoperit este un semn de normalitate. În scurt timp Baza de agrement se va îmbogăți considerabil odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare a Ștrandului Municipal. Atunci veți avea posibilități de relaxare și petrecere a timpului liber și de practicare a înotului atât la Ștrand, în aer liber, vara când vremea va fi favorabilă cât și în interior, la Bazinul Acoperit de toamna până la începutul verii.

Finalizarea lucrărilor la un obiectiv atât de complex cum este Bazinul Acoperit, este un pas important pe care municipalitatea îl face în beneficiul dumneavoastră al lugojenilor și este totodată și garanția că și Ștrandul Municipal va căpăta cât de curând o față nouă.

Pentru că de o bună bucată de timp l-ați văzut doar din exterior, vă așteptăm cu drag vineri, 20 mai la ora 18.00 la noul Bazin Acoperit din cartierul Ștrand să-l descoperiți în totalitate!


18.05.2016

Ultimele zece Știri: