Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

TURNEU INTERNAȚONAL DE BASCHET

Clic pe imagine pentru a mări
Smbătă, 13 mai, Sala Sporturilor "Lavinia Milosovici" a gĂzduit a IX-a ediție a turneului de baschet "Cupa Primaverii" n cadrul proiectului "Sportul pentru toți n comunitate". n acest an acțiunile din cadrul acestui proiect au fost organizate de catre Scoala Gimnaziala Nr.3 și ACS Probaschet n colaborare cu Primăria Lugoj și Inspectoratul Școlar Timiș.

Au participat echipe din Lugoj, Timișoara, Drobeta Turnu-Severin și Kladovo (Serbia).

La final clasamentul a fost următorul:

1. ACS Probaschet Lugoj

2. KK Djerdap Kladovo

3. CS Heart Drobeta Tr. Severin

4. BC Timba Timișoara

Echipele au primit diplome de participare iar organizatorii au acordat și patru premii speciale. Astfel, cel mai tehnic jucător a fost declarat Ștefan Memu de la CS Heart Drobeta Tr. Severin, cel mai bun marcator a fost Polk Sara de la ACS Probaschet Lugoj, cel mai bun apărător - Milan Brecic de la KK Djerdap Kladovo iar diploma pentru cel mai fair play jucător a fost acordată lui Marius Rusu de la BC Timba Timișoara.

n pauza meciurilor părinții, bunicii si iubitorii de baschet aflați n sală au fost provocați la un concurs de aruncari la coș, concurs cștigat de Rodica Ciurescu, mama unui copil de la ACS Probaschet Lugoj.

"Mă bucur nespus că am reușit organizarea cu succes a acestui turneu și aș dori pe această cale să mulțumesc pentru sprijin Primăriei Municipiului Lugoj ct și sponsorilor Rieker Romnia, Kuhntop, Mondial și Octavian Catering. Un motiv n plus de satisfacție mi oferă faptul că echipa pe care o pregătesc a reușit să cștige turneul. Proiectul "Sportul pentru toți n comunitate" va continua mișcarea printr-o acțiune stradală ce se va desfășura n data de 29 Mai, pe splaiul C. Brediceanu din Lugoj, o acțiune prin care ne dorim să promovăm sportul n randul copiilor și nu numai. n cadrul acestei activități toți lugojenii pot ncerca să joace baschet, fotbal, volei, tenis de masa, tenis de cmp, badminton, tir cu arcul și, de ce nu, să danseze. Invit pe această cale, toate școlile din Lugoj să participe mpreuna cu copiii, deoarece Lugojul este att un oraș al sportului de performanță ct și al celui de masă" a declarat prof. Elena Ignat din partea Școlii Gimnaziale nr 3 și a A.C.S. Probaschet Lugoj.


17.05.2017

Ultimele zece Știri: